Home Gratis free rounds Skaffa en egen EM-pike 2012 från Betsson!

Skaffa en egen EM-pike 2012 från Betsson!

3 min read
0
626

Skaffa en egen EM-pike 2012 från Betsson!

Skaffa en egen EM-pike från Betsson!

Nu har du chansen att få en specialgjord EM-piké från Betsson, för att visa svenska landslaget ditt stöd under fotbolls-EM. Tröjan kan vara allt som behövs för att det ska skrälla! Du behöver lägga ett valfritt spel på EM för 100 kr. Sen måste du kopiera din spelkupongs ID och klistra in den här under, tillsammans med ditt användarnamn. Tröjan kommer efter ca 7 dagar hem till dig på posten till adressen du angett i din Betsson-profil .

 

Gör så här

  • 1 Öppna konto eller logga in

  • 2 Sätt in 100 kr och lägg ett valfritt spel i EM

  • 3 Registrera spelkupongens ID och ditt användarnamn nedan

  • 4 Klart!

 

Dina uppgifter

Fyll i uppgifterna noggrant. Användarnamnet är det du loggar in med på Betsson. Spelkupongens ID-nummer hittar du på kupongen när du lagt ditt spel

Nu har du chansen att få en specialgjord EM-piké från Betsson, för att visa svenska landslaget ditt stöd under fotbolls-EM. Tröjan kan vara allt som behövs för att det ska skrälla! Du behöver lägga ett valfritt spel på EM för minst 100 kr. Sen måste du kopiera din spelkupongs ID och klistra in den här under, tillsammans med ditt användarnamn. Tröjan kommer efter ca 7 dagar hem till dig på posten till adressen du angett i din Betsson-profil. Komigen Sverige!

Här kan du följa allt som händer på Betsson och i sport och spelvärlden. Ola Anderssons speltips, exklusiva tävlingar och previews av nya sköna reklamfilmer och spel är bara ett par av sakerna du kan ta del av här.

Load More Related Articles
Load More By John Cartman
Load More In Gratis free rounds

Check Also

Football Team – online soccer game. Bonus code 2020

By registering on Football Team with the code “FREESPINS” you get a bonus of 2…