Home PAF Säg ja till din älskade i Las Vegas

PAF Säg ja till din älskade i Las Vegas

3 min read
0
604

Nu har du din chans att uppleva en gnutta av The American Dream. I april kan du gifta dig i Las Vegas. Självklart ingår alla de här klassiska ingredienserna:

• Licensanskaffning hos Clark County Marriage Bureau.
• En vigselförrättare med välsmort munläder.
• Iskall champagne i en snövit limousine.

(Men snälla, ingen Elvis-kostym på brudgummen, okej?)

Och förstås bjuder vi också på en bröllopsmiddag som du själv får vara med och planera. Eller så låter ni er överraskas av Pafs bröllopsteam och RoseAnn, vår lokala Wedding Planner.

Är det i Las Vegas du vill säga ja? Då ska du berätta en historia för oss.

Vi vill att du berättar hur det gick till när du första gången träffade din älskade. På bussen? På krogen? På jobbet? Kärlek vid första ögonkastet eller slogs ni om en parkeringsplats?

En enda man utser vinnarna

Club Paf utser tre vinnarpar och resans datum är 12–18.4. Varje par får bjuda med varsin brudtärna och bestman. Vi bjuder varje sällskap på flygresorna, hotellet och bröllopsarrangemangen inklusive bröllopsmiddagen.

Den enväldiga och omutbara juryn som synar varje bidrag i sömmarna består av en enda medlem, Club Paf-pampen Raffe. Han ger följande tips:

– Jag vill skratta eller gråta. Jag vill bli berörd ända in i hjärteroten när jag läser de här berättelserna. Jag vill bli underhållen. Varje berättelse som lockar fram en gäspning flyger som en raket rakt ner i skräpkorgen. Ge mig bra storyn!

Senast den 15 februari ska du skicka din berättelse till raffe@paf.com. Den 20 februari meddelar vi vinnarna personligen.

Kom ihåg att du måste vara en aktiv kund hos Paf för att kunna delta i tävlingen.

Lycka till!
Club Paf-teamet

Load More Related Articles
Load More By John Cartman
Load More In 

Check Also

Willy’s Hot Chillies – new NetEnt slot

Willy’s Hot Chillies™ Slot is packed with Multiplier Wilds. There are Multipliers o…