Home Gratis free rounds NorgesAutomaten Pengeoverraskelser + lojalitetsprogram

NorgesAutomaten Pengeoverraskelser + lojalitetsprogram

4 min read
0
739

NorgesAutomaten Pengeoverraskelser + lojalitetsprogram

Vi strever alltid etter å gi spillerne våre eksepsjonell verdi og ønsker å gi deg litt ekstra inspirasjon når du trenger det som mest. Så om €500 plutselig dukker opp på kontoen din på en dyster dag, ja da kan du smile av å ha fått en overraskelse fra NorgesAutomaten.

Hver dag vil VIP-manageren vår dele ut en overraskelsesgevinst på mellom €10 og €500, til 5 spillere som ikke har klart å slå huset den dagen

Spill nå! NorgesAutomaten er alltid på din side, selv når Fru Fortuna ser ut til å tatt seg fri.

Slik virker det

  • Denne kampanjen kan avbrytes eller endres til enhver tid.
  • Vinnere velges tilfeldig og blir informert via telefon eller e-post.
  • Du må logge deg inn på kontoen din senest 48 timer etter at bonusen er blitt kreditert, ellers vil den gå tapt.
  • Omsetningskravet er «Bonus x 10».
  • Generelle Bonusregler gjelder

 

HOS NORGESAUTOMATEN ER KUNDENE ALLTID FØRSTEPRIORITET.

Hos NorgesAutomaten retter vi alltid oppmerksomheten vår mot kundene, og ønsker kontinuerlig å påminne deg om hvorfor du valgte NorgesAutomaten som ditt spillested.

For å opprettholde dette, har vi håndplukket et team som skal ta vare på de mest lojale spillerne våre. Vi har ikke gitt de noen fancy tittel – de sørger bare for belønninger som matcher din lojalitet. Dine NorgesAutomaten-øyeblikk burde alltid være ekstraordinære, og med vårt lojalitetsteam er målet vårt at du skal kunne lene deg tilbake, nyte spillene og la teamet gjøre resten. Du oppdager snart at lojalitet lønner seg hos oss.

SOM EN DEL AV DENNE UTVIKLINGEN ØNSKER VI DINE TILBAKEMELDINGER!

Dine tanker og meninger er noen av de viktigste verktøyene vi har for å kunne bli bedre. Derfor setter vi enormt pris på om du hadde tatt deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger. Vi setter pris på all slags form for feedback, så kontakt oss gjerne på lojalitet@norgesautomaten.com om du har noe på hjertet. Med dette er vi bedre utrustet til å kunne gi deg en bedre service og forsyne deg med de tilbudene som passer deg best.

Et annet viktig skritt i denne kommunikasjonsprosessen, er at vi kan ta kontakt med deg og skreddersy dine tilbud. Av den grunn, bes du om å holde kontaktdetaljene dine oppdatert slik at vi kan informere deg om eksklusive konkurranser og kampanjer. Dersom du har valgt å ikke motta korrespondanse fra oss, må du kontakte oss for å motta de kommende lojalitetstilbudene dine.

Load More Related Articles
Load More By John Cartman
Load More In Gratis free rounds

Check Also

NetEnt’s latest release: Cash Noire™

NetEnt is taking players to the criminal underworld in its new release, Cash Noire ™…