March 2, 2021

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Mr Green 30 Ilmaiskierroksilla tähtiin

1 min read

Mr Green 30 Ilmaiskierroksilla tähtiin

Mr Green 30 Ilmaiskierroksilla tähtiin

Pimenevistä syysilloista innostuneena Mr Green on kaivanut kaapistaan isoisän vanhan kaukoputken ja viettääkin iltansa tähyillen taivaalle metsästäen tähdenlentoja. Jos et halua paleltua ulkona, voit aina metsästää tähdenlentoa yhdessä Mr Greenin henkilökohtaisessa suosikkipelissä StarburstMr Green haluaakin auttaa sinua ja tarjoaa yhden varman keinon bongata tähdenlento 30 ilmaiskierroksen voimin pelissä Starburst. Kaiken tämän lisäksi Mr Green tuplaa ensitalletuksesti 200€ asti.

Näin saat 30 ilmaiskierrosta:
1. Tee talletus tänään torstaina 18.10.2012 ennen klo 23.59
2. Ilmaiskierrokset ilmestyvät tilillesi huomenna perjantaina klo. 15.00

Ilmaiskierrokset ovat pelattavissa sunnuntaihin 21.10 klo 23.59 asti. Ilmaiskierroksiin liittyy normaali kierrätysvaatimus. Minimitalletus 10€.

Mr Greenin bonukset 
Mr Green tarjoaa erilaisia bonuksia, joiden myötä sinulla on vähän ylimääräistä rahaa/ilmaiskierroksia pelattavissasi. Voit saada eri suuruisia bonuksiamme esimerkiksi tallettaessasi rahaa tilillesi tai kirjautumalla sisään Mr Greenille. Yhteistä bonuksillemme on, että rahoilla on pelattava peleissä tietty määrä (yleensä 35 kertaa) ennen kuin voit suorittaa noston Mr Greenin pelitililtäsi. Black jackin, ruletin, pöytäpelien, videopokerin ja “Muut pelit” -valikosta löytyvien pelien pelaaminen ei täytä kierrätysvaatimuksia. Leikkirahalla pelaaminen ei täytä kierrätysvaatimuksia. Kaikki kampanjat ja bonukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

You may have missed