December 4, 2020

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

LeoVegas 200 % bonuksen ja 80 freespiniä NetEnt

3 min read

LeoVegas 200 % bonuksen ja 80 freespiniä NetEnt

20 free spiniä liittyessäsi

Nyt saat 20 free spiniä Starburstiin, kun avaat pelitilin LeoVegasissa! Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat vielä 80 Starburst-free spiniä lisää – sekä tietysti 200 % bonuksen.

Neljä mahtavaa bonusta

Leo Vegas haluaa, että tunnet itsesi todella tervetulleeksi. Siksi saat bonuksen, kun talletat rahaa tilillesi. Neljä kertaa!

Bonussumma nousee jokaisesta talletuksesta. Yhteensä voit saada bonuksena jopa 700 euroa.

TalletusMaksimibonusVastaavuus
Ensimmäinen100 euroa200%
Toinen150 euroa100%
Kolmas200 euroa50%
Neljäs250 euroa25%
Bonus yhteensä – 700 euroa

200 % ja 80 freespiniä ensimmäisestä talletuksesta

Nyt saat extra-tervetuliaisbonuksena 80 freespiniä lisää Starburstiin, kun teet ensimmäisen talletuksesi ja pelaat upeita pelejämme. Sekä normaalin 200 % bonuksen, tietty.

80 Starburst-freespiniä jaetaan klo 16 talletusta seuraavana päivänä. Starburstia voit pelata tietokoneella ja mobiilissa!

Näin toimii Leo Vegasin bonusjärjestelmä

Bonuksia on kolmea lajia – talletusbonusilmaisraha ja vapaapelit.

Talletusbonus

Tämän bonuksen saat, kun teet meillä ensimmäisen talletuksesi. Ja toisen talletuksen. Ja kolmannen. Ja neljännen. Se on meidän mielestämme hyvä tarjous. Yhteensä voit saada bonuksena 700 euroa.

Kun teet ensimmäisen talletuksen, kolminkertaistamme summan. (Koskee enintään 50 euron talletuksia.) Rahat siirretään suoraan omalle pelitilillesi ja voit käyttää ne kerralla.

Et kuitenkaan voi nostaa bonussummaa, ennen kuin olet ”ansainnut” sen. Ansaitset bonuksen käyttämällä tietyn summan bonusrahasta peleissämme.

Jos bonuskohtaisesti ei ole asetettu mitään muita ehtoja, sinun on kierrätettävä bonussumma 35 kertaa ennen kuin voit nostaa bonuksen, mukaan lukien mahdolliset voitot, joita olet bonusrahoilla tehnyt.

Alkuperäisen talletuksesi ja sillä peleissä mahdolliset saadut voitot voit nostaa heti halutessasi.

Pöytäpelit ja videopokeri tuottavat pienemmän bonustuoton. Niistä saa 10 % peliin pannusta summasta, ei 100 %.

Jos panoksesi ruletissa tai blackjackissä on 10 euroa, varsinaiseen bonussummaasi lisätään 1 euro.

Jackpot-pelejä ei voi pelata bonusrahalla.

Esimerkki talletusbonuksesta

Talletat tilillesi 50 euroa ja saat meiltä bonuksena 100 euroa. Pelitililläsi on siten 150 euroa ja voit alkaa nauttia hienoista peleistämme – joko matkapuhelimella tai tietokoneella: käytät samaa tiliä ja samoja rahoja.

Aloitat pelaamisen asettamalla panoksena tietyn summan. Jos voitat esimerkiksi 1000 euroa, voit nostaa ne. Siitä vaan, kun niin haluat.

Jos tuurisi on huono ja saldosi laskee alle 100 euron, talletuksesi on käytetty. Sen jälkeen pelaat bonussummalla. Tällöin kaikki voittosi kirjautuvat tilisi bonussivulle. Ennen kuin voit alkaa nostaa sieltä rahaa, sinun on saatava bonussumma 35-kertaisena.

Siten bonus muuntuu käteiseksi rahaksi, kun olet saanut bonusrahat kerrytetyksi summaksi, joka vastaa 35-kertaisesti bonussummaa, eli tässä tapauksessa 35*100 = 3500 euroa.

Ilmaisraha

Ilmaisraha on juuri sitä mitä tässä lukee. Annamme sinulle rahasumman, jolla voit pelata. Siirrämme rahat tilillesi ja voit käyttää ne pelissä heti kun haluat.

Ilmaisrahaa käsitellään kuten bonusta. Jos bonuskohtaisesti ei ole asetettu mitään muita ehtoja, sinun on saatava bonussummalle 48-kertainen tuotto, ennen kuin voit nostaa sen (mukaan lukien mahdolliset voitot).

Vapaapelit

Tarjoamme jäsenillemme myös vapaapelejä (ilmaispeli/free spin) jossain kivassa pelissä. Vapaapelin panossumma on ennalta määrätty ja vaihtelee kampanjakohtaisesti.

Esimerkki: – Voit esimerkiksi saada tilaisuuden pelata Gonzo’s Quest -peliä 10 kertaa 20 sentin panoksella/peli – etkä maksa mitään.

Ilmaispeleistä saadut voitot kirjataan pelitilillesi bonusrahana. Ne siis lasketaan bonukseksi, joka sinun on saatava 35-kertaisesti, ennen kuin voit nostaa summan ja mahdolliset voitot.

LeoVegas 200 % bonuksen ja 80 freespiniä NetEnt

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.