January 17, 2021

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Casumo – Sveriges Roligaste

2 min read

Casumo - Sveriges Roligaste

Hylla glädjespridarna i vardagen
och vinn 10.000 kronor!

Casumo – Sveriges Roligaste

 

Ta chansen att hylla de människor och saker som får dig att dra på smilbanden. Ladda upp ditt bidrag idag för chans att vinna 10 000 kronor.

 

I Sveriges Roligaste ger vi dig chansen att hylla de personer och saker som får dig att le mer i vardagen. Det kan vara allt från Snabbköps-Bengan som charmar kunderna i kassan med spontana komplimanger, till syrrans sköldpadda som dansar breakdance – eller varför inte grannhuset med den extremt kreativa julbelysningen som bidrar till många härliga skratt varje år? Alla som är med och tävlar har chans att vinna 10 000 kronor och att delta är superenkelt:

 

 

1. Klicka på “nominera” och välj en av de fyra kategorierna.

2. Ladda upp ett foto med ditt bidrag, döp bidraget och skriv en kort motivering till varför just detta är Sveriges roligaste.

3. Så snart bidraget blivit granskat och godkänt skickas ett bekräftelsemejl. Du kan då dela ditt bidrag i sociala medier för att samla ihop så många gillamarkeringar som möjligt. Flest gillamarkeringar går automatiskt vidare till finalen.

 

 

Fram till den 4 januari är det fritt fram att nominera. Därefter går bidragen med flest gillamarkeringar vidare till finalen, tillsammans med fyra bidrag inom varje kategori som Casumos rolighetsexperter väljer ut. Mellan den 4:e och 17:e januari kan svenska folket rösta på sin favorit bland finalistbidragen. Bidragen med flest gillamarkeringar inom varje kategori utses till Sveriges Roligaste och belönas med 10.000 kronor vardera.

Lycka till!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.