Fri. Sep 25th, 2020

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Betsafe Sinustako Suurin kerroin – kisan mestari ? Highest Odds Chalenge 2012

2 min read

Betsafe Sinustako Suurin kerroin - kisan mestari ? Highest Odds Chalenge 2012

Betsafe – Lyö vetoa suurimmista kertoimista ja kilpaile massiivisesta €5.000 palkintopotista sekä matkasta Lontooseen Valioliigan otteluun Arsenal – Tottenham!

Euroopan jalkapalloliigat ovat vihdoin startanneet uuteen kauteen ja me juhlistamme sitä järjestämällä valtavan kerroinkilpailun. 24.8. ja 30.9. välisenä aikana järjestämme peräti 7 Suurin kerroin -kisaa. Voittajia on luvassa joka viikko ja lopuksi palkitsemme Betsafen Kerroinmestarin fantastisella matkalla Emirates Stadiumille seuraamaan Arsenalin ja Tottenhamin kohtaamista. Lyö vetoa mitä tahansa haluamaasi lajia ja sinusta saatetaan leipoa Betsafen Kerroinmestari.

Highest Odds Chalenge

Kilpailun säännöt

Lyö vetoa suurimmista kertoimista ja kilpaile massiivisesta €5.000 palkintopotista sekä matkasta Lontooseen Valioliigan otteluun Arsenal – Tottenham!

24.8. ja 30.9. välisenä aikana järjestämme peräti 7 Suurin kerroin -kisaa. Voittajia on luvassa joka viikko ja lopuksi palkitsemme Betsafen Kerroinmestarin fantastisella matkalla Emirates Stadiumille seuraamaan Pohjois-Lontoon derbyä Arsenalin ja Tottenhamin välillä.

Näin pääset kisaan mukaan:

Lyö yhdistelmävetoja (tuplat, triplet jne.) mihin tahansa otteluihin tai tapahtumiin, jotka käydään 24. elokuuta ja 30. syyskuuta 2012 välisenä aikana vähintään €1 panoksella ja olet automaattisesti mukana kilpailussa. Osallistuja, jolla on vetokupongissaan suurin voittava kerroin, on kisan voittaja. Kymmenen parasta palkitaan joka viikko.

Kilpailun pääpalkinto on Valioliiga-matka kahdelle hengelle sisältäen:

  • Lennot
  • Kaksi yötä upeassa 4 tähden Hilton Euston -hotellissa
  • Otteluliput (hyvät paikat!) + €500!


Huomio:
Voit osallistua niin monella vetokupongilla kuin haluat. Ainoastaan kupongit, jotka ovat ratkenneet sunnuntaisin ennen kello 23.59 CET ovat voimassa sen hetkiseen kilpailuun. Tämän ajan jälkeen ratkenneet kupongit ovat mukana seuraavassa viikkokisassa. Kupongin jättämisaika ei ole määräävä, vaan kupongin ratkaisuaika. Tarkista siis eri otteluiden ja tapahtumien tarkat aikataulut.
Tämä kilpailu on voimassa kaikille suomalaisille, latvialaisille, puolalaisille, saksalaisille, sveitsiläisille ja itävaltalaisille asiakkaille.

Kilpailu alkakoon ja suurin kerroin voittakoon!

You may have missed