November 26, 2020

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Betsafe Kommer du att bli vår Oddsmästare ?

2 min read

Betsafe Kommer du att bli vår Oddsmästare ?

Betsafe – Spela på det högsta oddset och tävla om en massiv prispott på 100.000 kr plus en resa till London och fighten mellan Arsenal – Tottenham i Premier League!

De europeiska fotbollsligorna har precis satt igång och detta vill vi fira med en stor oddstävling. Mellan 24/8 – 30/9 kommer vi att köra totalt 7 stycken ´Högsta odds-tävlingar´. Vi kommer att ha vinnare varje vecka och för Betsafes oddsmästare väntar dessutom en fantastisk resa till Premier League och the Emirates stadium för att se Arsenal möta Tottenham! Spela på vad som helst i Odds och ha chansen att bli Betsafes oddsmästare!

Highest Odds Chalenge

Tävlingsregler

Spela på det högsta oddset och tävla om en massiv prispott på 100.000 kr plus en resa till London och fighten mellan Arsenal – Tottenham i Premier League!

Mellan 24/8 – 30/9 kommer vi att köra totalt 7 stycken ´Högsta odds-tävlingar´. Vi kommer att ha vinnare varje vecka och för Betsafe oddsmästare väntar dessutom en fantastisk resa till Premier League och the Emirates stadium för att se Arsenal möta Tottenham i det norra Londonderbyt!

Så här gör du för att tävla:

Placera ett kombinationsspel (dubbel, trippel etc.) på vilken som helst av de matcher/evenemang som spelas mellan den 24:e augusti – 30:e september 2012 för 10 kr eller mer och du deltar automatiskt i den här tävlingen. Den deltagare som har vinstkupongen med det högsta oddset är vinnaren av tävlingen. Topp 10 mottar priser varje vecka.

1:a pris är en resa till Premier League för 2 personer inklusive:

  • Flyg
  • Två nätter på 4-stjärniga hotellet Hilton Euston Hotell
  • Matchbiljetter (med bra platser) + 10.000 kr!

Observera: Du kan placera hur många kuponger du vill för den här tävlingen. Endast kuponger som har fastställts innan kl. 23.59 CET varje söndag är giltiga för den aktiva tävlingen. Spel som fastställs efter denna tidpunkt kommer att räknas för nästa tävling. Det är alltså inte tidpunkten då spelet placerades som gäller utan när kupongen fastställs. Titta efter exakta datum för de olika tävlingarna.

Den här tävlingen är giltig för alla svenska, norska och danska kunder.

Låt tävlingen börja och det högsta oddset vinna!

You may have missed