November 26, 2020

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Betsafe du Højeste Odds mester ? Highest Odds Chalenge

2 min read

Betsafe du Højeste Odds mester ? Highest Odds Chalenge 2012

Betsafe – Spil på de højeste odds og vær med i konkurrencen om en kæmpe præmiepulje på 100.000 kr. + en Premier League tur til London for at se Arsenal – Tottenham!

De europæiske fodboldligaer er endelig blevet sparket i gang, og det fejrer vi fejrer med en kæmpe odds konkurrence! Fra den 24/8-30/9 holder vi i alt 7 højeste odds-konkurrencer. Vi kårer nye vindere hver uge og til sidst kårer vi Betsafe Højeste Odds-mesteren, som får en fantastisk tur til Premier League. Odds på hvad som helst og vær med i konkurrencen. Må det højeste odds vinde!

Highest Odds Chalenge

Konkurrenceregler

Bet på de højeste odds og vær med i konkurrencen om den kæmpe præmiepulje på 100.000 kr. plus en tur til London og Arsenal-Tottenham kampen i Premier League!

Fra den 24/8-30/9 kører vi i alt 7 højeste odds-konkurrencer. Der vil være vindere hver uge og til slut tildeles den endelige Betsafe odds champion en fantastisk tur til Emirates stadium for at se Arsenal spille mod Tottenham i det North London derby.

Sådan deltager du:

Placer et konbinationsbet på minimum 10 kr.(dobbelt, tredobbelt etc.) på hvilken som helst kamp/event, som spilles mellem den 24. august – 30. september 2012, så er du automatisk med i denne konkurrence. Den deltager, som har en bettingkupon med de højeste vindende odds vinder konkurrencen. De 10 bedste ugevindere modtager præmier hver uge.

Præmie er en Premier League rejse for 2 personer inklusive:

  • Fly
  • To overnatninger på den fantastiske 4-stjernede Hilton hotel Euston
  • kampbilletter (til gode pladser!) + 10.000 kr.!


Bemærk:
Du kan placere så mange kuponerne du lyster i denne konkurrence. Kun kuponer, hvor kampene/events er afgjort før kl. 23.59 hver søndag er gældende i den aktive konkurrence. Bets som afgøres efter dette tidspunkt tæller med i den næste konkurrence. Det er ikke tidspunktet for, hvornår kuponen er placeret, men hvornår kampene på kuponen er afgjort. Tjek de enkelte datoer for de forskellige konkurrencer.

Denne konkurrence er gældende for alle svenske, norske og danske kunder.

Lad konkurrencen begynde og må de højeste odds vinde!

You may have missed