January 22, 2021

Free Spin Gratis

bonuses & other casino promotions

Betsafe Blir du vår neste Oddskonge? Highest Odds Chalenge

2 min read

Betsafe Blir du vår neste Oddskonge? Highest Odds Chalenge

Betsafe – Spill på den høyeste oddsen og konkurrer om den massive premiepotten på 100.000 pluss en tur til London for å se Arsenal – Tottenham i Premier League!

De europeiske fotballigaene har akkurat startet og vi feirer dette med en massiv Oddskonkurranse. Fra 24/8 – 30/9 arrangerer vi totalt 7 høyeste oddskonkurranser. Vi har vinnere hver uke og en fantastisk Premier League-tur til Emirates stadium for Betsafes Oddsmester. Spill på hva du måtte ønske i vår Sportsbook og du har sjansen til å bli Betsafes Oddsmester.

Highest Odds Chalenge

Konkurransens Regler

Spill på den høyeste oddsen og konkurrer om den massive premiepotten på 100.000 kr pluss en tur til London for å se Arsenal – Tottenham i Premier League!

Fra 24/8 – 30/9 arrangerer vi totalt 7 høyeste oddskonkurransen. Vi utroper vinnere hver uke, og tilslutt deler vi ut en tur til London for å se Arsenal-Tottenham på Emirates stadium til vår oddsmester.

Slik deltar du:

Sett et kombinasjonsspill (dobbel, trippel osv.) på hvilken som helst kamp/event som spilles mellom 24. august og 30. september på minst 10 kr og du er automatisk med i konkurransen. Deltageren med den høyeste vinneroddsen på sin kupong vinner konkurransen. Topp 10 mottar premier hver uke.

1.premie er en Premier League-tur for 2 personer inkludert:

  • Fly
  • Hotell
  • kampbilletter (gode plasser!) + 10.000 kr!


Merk:
Du kan plassere så mange kuponger du vil i konkurransen. Bare kuponger avgjort før 23:59 CET hver søndag teller i den aktive kampanjen. Kuponger avgjort etter dette teller i neste konkurranse. Det er ikke tidspunktet kupongen ble satt på som teller, men når den avgjøres. Sjekk eksakte datoer for hver av konkurransene.

Denne konkurransen er gyldig for alle kunder fra Norge, Sverige og Danmark.

La konkurransen begynne og den høyeste oddsen vinne!

You may have missed